Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on lokakuu, 2016.

Kennelpäivä 2017 ja Seinäjoki KV

Olipa hieno viikonloppu! Lauantaina peräti yhdeksän kasvattiamme osallistui Seinäjoki KV:een. Menestystä tuli eniten nuorelle Hugolle, joka oli ROP kera SERTin ja CACIBin. Se pääsi myös ryhmässä jatkoon. Stella oli PN4 ja sai VACACIBin. Vili oli ROP-pentu ja Taika VSP-pentu. Muutkin edustivat oikein mallikkaasti - kiitos Vili, Hilla, Taika, Hugo, Pöpö, Minttu, Stella, Hehku ja Maikki!  Sunnuntaina jatkettiin jo perinteeksi muodostuneen kennelpäivän merkeissä, ja mukaan saatiin  vielä lisää Storywood-tiimiläisiä. Tänä vuonna saatiin tutustua nose workiin ja opeteltiin koirien lihashuoltoa. Joukosta löytyi jopa muutama luonnonlahjakkuus nose workissa ja me muutkin saimme varmasti ideaa koirien aktivointiin. Ohjelmassa oli tietysti myös nakinsyöntikisa, jossa taso näyttää koventuvan vuosi vuodelta :) . Kiitos kaikille osallistuneille, oli tosi ihanaa nähdä teitä kaikkia!

Sololle kaverikoiramitali

Seinäjoen KV-näyttelyssä 22.10.2016 palkittiin Suomen Kennelliiton kunniakirjalla ja mitalilla 11 ansioitunutta kaverikoiraa. Solo on kuvassa vasemmalla. Itse olin vielä rotukehässä esittämässä kasvatteja, joten Matti tuurasi minua ja leikki palkitsemistilaisuuden ajan kaverikoiranohjaajaa. Last weekend Solo was awarded the Finnish Kennel Club's medal and diploma for his work as a therapy dog. Unfortunately I was still in the breed ring, so Matti is pictured her with Solo and other awarded therapy dogs. Solo is MultiBISS World Winner-14 C.I.B FI CH SE CH EE CH RUS CH Tuscan Love Story,

Hugon MH-luonnekuvaus

Hugo osallistui MH-luonnekuvaukseen Ähtärissä 15.10. Se käyttäytyi järkevästi ja rauhallisesti, eivätkä edes aaveet sitä juuri saaneet säikähtämään. Tulos oli varsin rodunomainen. Kasvattajana oli ilo päästä seuraamaan testiä. Suuri kiitos omistajille Hugon luonteen kuvauttamisesta!

Kasvatit näyttelyissä

Kuva: Suikkaset Viikonlopun tähti oli Taika (Storywood Northern Magic) joka oli Valkealan pentunäyttelyssä RYP3. Siskolikka Hilla (S. Nordic Berry) sai KP:n ja oli narttupentujen toinen. Velipoika Vili (S. Nugget of Gold) sai myös KP:n ja oli urosten toinen. Hämeenlinnan ryhmänäyttelyssä Hugo (S. My Cup Of Tea) oli PU4 ja sai VARASERTin. Sisko Minttu (S. Midsummer Night) sai ERIn ja NUK1. Kasvattajat onnittelevat ja kiittävät kaikkia!